Makaleler

Emlak ve İş Yeri Çevre Temizlik Vergilerinizi Ödemeyi Unutmayınız.

Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce yapılan açıklamada Emlak ve  İş yeri Çevre Temizlik Vergisi Kasım Ayı 2.Taksitin son ödeme gününün 30 Kasım olduğunun altı çizildi.

Yapılan açıklamada “Belediyemiz sınırları ve mücavir alanlar içerisinde bulunan gayrimenkullere ait 1319 sayılı emlak vergisi kanunu gereğince Kasım ayı 2.taksiti ayrıca belediyemiz sınırları ve mücavir alanlar içerisinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan iş yeri ve diğer şekilde kullanılan binaların 2464 sayılı belediye gelirleri kanunun mükerrer 44.maddesi gereği çevre temizlik vergisine tabii olup;Kasım ayı 2.taksit vergilerini ödemeleri gerekmektedir.

Mükelleflerin cezai duruma düşmemeleri için çevre temizlik vergilerini son ödeme tarihi olan 30 Kasım 2017 kadar ödemeleri önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.