19 Mayıs Belediyesine Hibe Çöp Toplama Aracı Kazandırıldı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun girişimleri ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 19 Mayıs Belediyesine 2018 model 13+1 çöp toplama aracı hibe edildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Türkiye Belediye Birliği tarafından belediyemize 1 adet çöp toplama aracı hibe edilmiştir. Birlik Başkanımız Sayın Fatma Şahin 'e çok teşekkür ediyorum. Araç filomuz daha da güçlendi. Amacımız, halkımıza yönelik hizmetlerin ve çalışmaların aksamaması ve daha hızlı hizmet etmektir. Yeni çöp toplama aracımız belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun”. Dedi.

Daha temiz bir 19 Mayıs ve daha temiz bir çevre hedeflediklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ”Aracın sıfır olması, son teknoloji ürünü olması büyük avantaj. İş yoğunluğunun artığı bu günlerde yeni aracımız temizlik çalışmalarının rahatlamasına katkıda bulunacak”. Dedi.