FESTİVAL - BİSİKLET GEZİSİ

Belediyemiz bu yıl dördüncüsünü düzenlediği; 4.Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm festivalini büyük coşku ile kutlamaya devam ediyor.

Belediyemiz 4.Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm festivali programı kapsamında bisiklet gezisi düzenledi.

Bisiklet gezisine yaklaşık 400 vatandaş katıldı. Bisiklet gezisi ilçemiz saat kulesi önünde başlayarak, sahilde keyifli cafe bahçesi önünde son buldu. Başkanımız Osman Topaloğlu’nun da katıldığı bisiklet gezisine İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Abdullah Tekelier, İlçe Emniyet Müdürümüz Hacı Osman Dağıstan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Köksal Kır da katıldı.

Katılımcılara başkanımız Osman Topaloğlu tarafından çekiliş ile birçok hediye verilirken, hediyeler arasında 2 tane bisiklet de yer aldı.

Başkanımız Osman Topaloğlu ”Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bisiklet gezimiz her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gördü. Bu etkinliğimizi başta gençlerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşımızı sağlıklı yaşama ve spora yönlendirmek için yapmaktayız “dedi.