2023 HEDEFLERİ İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.

Samsun Milletvekili ve 27. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

İlçede kurulan Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Köktaş ve Topaloğlu ardından Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Ev, Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Aydınpınar ve Kösedik Mahallelerinde halk toplantısı gerçekleştiren Milletvekili Fuat Köktaş ve Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 24 Haziran seçimlerinde güçlü destek beklediklerini belirtti.

‘16 yıllık kutlu yolculuğumuzu milletimizle el ele, omuz omuza bugünlere taşıdık.’ diyen Ak Parti Samsun Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Fuat Köktaş; ‘’2002 yılı öncesi dibe vurmuş ekonomimizi, itibarı yok olmuş ülkemizi yeniden ayağa kaldırdık. İşte önümüzde yine önemli bir 24 Haziran seçimi var. Milletimiz bu 16 yıllık kazanımlarından asla vazgeçmeyecek. Millet iradesi üstünde vesayet kurulmasına izin vermeyecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile meclis daha güçlü hale gelecek. Bugünlerde toplum mühendisleri bir dedikodu yayıyorlar ‘cumhurbaşkanı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçelim, gerisi önemli değil. Unutmayın ki gerisi çok önemli, Meclis de bu dönemde Cumhurbaşkanlığı kadar önemli hale geliyor. Çünkü Meclis güçlü olunca yürütmenin ihtiyacı olan kanunları yapacak, onun önünü açacak ve hep birlikte yasamayla yürütme Türkiye’nin 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Bunun için güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye diyoruz."dedi.

Gün boyu gerçekleştirilen programlara, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Meclis Üyesi Nihat Soğuk, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Doğan ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.