19 Mayıs İlçesi’nde Seçim Sonuçları Coşkuyla Kutlandı.

19 Mayıs İlçesinde, AK Parti ve MHP’li vatandaşlar seçim sonuçlarını coşkuyla kutladı.

19 Mayıs İlçesinde seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte yüzlerce AK Parti ve MHP’li vatandaş sokaklara akın etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan Vatandaşlara hitap eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,’’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk seçiminde %77 Oy oranıyla destek vererek BAŞKAN yapan değerli 19 Mayıs’lı hemşehrilerime şükranlarımı sunarım. Cenab-ı Allah Cumhurbaşkanımızın ve Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun. Vakit Türkiye Vakti’’ dedi.

15 Temmuz Millet Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tezahüratlar yaparak, AK Parti’nin seçim şarkılarını hep birlikte söyledi. Bayraklarıyla sokakları dolduranların yanı sıra bazı vatandaşlar da araçlarıyla kent merkezinde konvoy yaptı.