Şampiyonlardan Başkanımıza Ziyaret.

20- 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Dragon bot yarışlarında İlçemiz Göktürkler Dragon Bot Kürek takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye’yi temsilen Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Göktürkler Dragon Bot Takımı 168 takım içinde birinci olarak Türkiye’deki tüm rekorları alt-üst etti.

Göktürkler Dragon Bot Kürek takımı sevincini paylaşmak için Başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkanımız Osman Topaloğlu’na bu süreçte vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Dragon bot takımı Avrupa şampiyonasında da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözünü verdi.

Başkanımız Osman Topaloğlu ”Öncelikle Göktürkler Dragon Bot Kürek Takımımızı bir kez daha başarılarından dolayı tebrik ediyorum “dedi. Desteklerini sürdüreceklerini belirten başkanımız ” Böyle güzel başarılar olduğu sürece gençlerimizin her zaman arkasındayız. Vermiş olduğumuz hiçbir destek boşuna çıkmamıştır. İlçemizde sporla ilgilenen gençlerimiz hep yüzümüzü güldürmüştür “dedi.