Şampiyon Karateciden Başkanımıza Ziyaret.

15- 17 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen 11.Uluslararası Palandöken karate turnuvasında ilçemiz karate takımı sporcularından Hüseyin Altundal kata dalında birinci oldu.

İlçemiz Spor Müdürü M.Serkan Eroğlu, antrenörler ve ilçemiz karate takımı sporcularından Hüseyin Altundal, Başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

İlçemiz Spor Müdürü M.Serkan Eroğlu “Başkanımız her zaman olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmamıştır. İlçemizde sporun hangi dalında olursa olsun hep yanımızda olmuştur. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ederim “dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu “ İlçemizde birçok gencimiz spora yönelerek boş zamanlarını daha doğru değerlendirmişler ve çalışarak, inanarak birçok başarıya imza atmışlardır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “dedi.