19 Mayıs Ballıca Gençlik Spor Kulübü Wushu takımından Başkanımıza Ziyaret.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde iller arası Wushu spor müsabakalarından başarı ile dönen 19 Mayıs Ballıca Gençlik Spor Kulübü 19 Mayıs belediye başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

19 Mayıs Ballıca Gençlik Spor Kulübü Derneği başkanı Bilal Çelebi, “Erbaa ilçesinde düzenlenen wushu dostluk turnuvasında 19 Mayıs ilçemizi gururla temsil ederek, ilçemize başarı ile döndük. Külümüzün sporcuları rakiplerinin çoğunu nakavtla almıştır” dedi.

Sporculardan 45 kg ‘da bayanlarda İlayda Çelebi2. ; Hami yiğit 45 kg’da 1. ; 53 kg büyük erkeklerde Yasir Yiğit 1. ;Hakan Yiğit 65 kg 1. oldu. Abdullah Furkan zor 70 kg da 2. ; büyükler kategorisin de Burak Düzgün 75 kg’da 2. ve 73 kg’da büyüklerde Onur Candur 1. Oldu.

Başkanımız Osman Topaloğlu “ Öncelikle ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spora destek olmaya devam edeceğiz ”dedi.