Başkanımız Üniversiteli Gençlerle Buluştu.

Başkanımız Osman Topaloğlu,ilçemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu ve bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Havacılık ve uzay bilimleri fakültesi ve öğrencileri ile akşam yemeğinde buluştu.

Akşam yemeğine ilçemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, akademik ve idari personel yer aldı.

Öğrenciler başkanımız Osman Topaloğlu’na sorunlarını aktardılar. Başkanımız Osman Topaloğlu ilçe hakkında bilgiler verdi ve karşılıklı sohbet ettiler.

Başkanımız Osman Topaloğlu” Havacılık ve Uzay Bilimleri fakültemiz ile ilçemizde geleceğin çağdaş, yaratıcı düşünce yapısına sahip uçak ve uzay mühendisleri yetişecek. İlçemize üniversitemizin gelmesi ile ilçemiz daha da gelişmekte ve değişmektedir. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemizin ilçemize kazandırılmasında emeği olan herkese bir kez daha teşekkür eder, bütün öğrencilerimize başarılar dilerim ”dedi.

Prof. Dr. Ferşat Kolbakır “Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz Türk toplumunun ekonomik ve bilimsel gelişimine katkıda bulunacak. İnsan odaklı, sosyal nitelikleri kuvvetli, bilimsel çalışma yapabilecek, sürekli gelişime açık, mesleklerinde önde gelen uçak ve uzay mühendisleri yetiştirecek. Havacılık ilçemizle birlikte gelişiyor” dedi.