Başkanımız Haftalık Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Başkanımz Osman Topaloğlu bu kez Çepinler Mahallesini ziyaret etti.Başkanı'mızın mahalle ziyaretine belediye meclis üyeleri de katıldı.

Başkanımız Osman Topaloğlu “Her hafta bir mahallemizde bir vatandaşımızın evine konuk oluyoruz. Bu hafta çepinler mahallesindeyiz. Öncelikle ev sahibimize bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini dinleyen başkanımız “Sağlıklı ve doğru iletişim kurulması ile vatandaşlarımızın istek ve talepleri daha çabuk çözüme kavuşacaktır” dedi.

Başarılı hizmetlerin planlı ve çok çalışma sayesinde gerçekleştiğini dile getiren başkanımız Osman Topaloğlu ilçede yapılan çalışmalardan ve projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Çepinler mahalle sakinleri ”Bu ziyaretler sayesinde başkanımız ile hem sohbet etme hem de sorunlarımız dile getirme şansımız oluyor. Başkanımıza bu samimi ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.