Engelsiz Eller Hünerlerini Sergiledi

İlçemizde Yeniden Doğuş Özel Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, düzenlenen el sanatları resim sergisi törenle açıldı.

19 Mayıs Kaymakamlığında açılan sergiye 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen,19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, Başkanımız Osman Topaloğlu,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır,19 Mayıs Yeniden Doğuş Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Nevin Yalçın, Okul Müdürleri, kurum amirleri katıldı.

19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen; 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle 19 Mayıs ilçemizde Yeniden Doğuş iyileştirme merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu el sanatları resim sergisini açıyoruz, onları motive etmek için hep birlikte buradayız. Bütün engellilerimize huzur dolu günler geçirmelerini diliyorum, sergimiz öğrenciler tarafından yapılan el sanatları sergisidir, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu,3 Aralık dünya engelliler gününü kutlayarak, hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmamak gerekir, Engelli kardeşlerimiz el becerilerini tabloya yansıtmışlar, burada güzel resimler ortaya koyulmuş, gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

19 Mayıs Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Nevin Yalçın, Engelsiz, eller el sanatları sergimiz öğrencilerimiz tarafından özveri ile yapıldı, Sergimizde öğrencilerimiz yağlı boya, ebru sanatı, doğal taşlarla tabloları var. Öğrencilerime teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.

Başkanımız Osman Topaloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle yeniden doğuş rehabilitasyon merkezi müdiresi Nevin Yalçın’a Çiçek takdim etti.