Kent Konseyi Yürütme Kurulu Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısını Yaptı.

İlçemiz Kent Konseyi Yürütme Kurulu yıl sonu değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Yürütme Kurulu, Serap TOK’u Kent Konseyi Genel Sekreteri olarak belirledi. Kent Konseyi Yürütme Kurulu yıl sonu değerlendirme toplantısında, 2014 yılı içerisinde İlçemizde yapılan çalışmaların ve projelerin değerlendirilmesini yaptı. Bu çalışma ve projelerden Kumcağız Mahallesi Spor Kompleksi, Mimarsinan Mahallesi Köy Konağı Projesi, Suat Kılıç Bulvarı ve okulların bahçe düzenleme çalışmaları hakkında genel değerlendirme yapıldı.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu yılsonu değerlendirme toplantısında 2015 yılı için de yapılması planlanan yatırımlar için genel değerlendirmeler yaparak fikir alış verişinde bulunuldu.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Serkan Eroğlu “ 2015 yılında Kent Konseyimiz daha da aktif çalışmalar yürütecektir. Bu konuda elimizden gelen gayreti hep beraber göstereceğiz “dedi. Çalışma grupları ve meclisler ile aktif toplantılar yapılacağını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Mustafa Serkan Eroğlu “Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim” diyerek sözlerini tamamladı.