19 Mayıs Yayla Uşakları İle Coştu.

Haber AKS TV’de her hafta cuma akşamı canlı yayınlanan “Yayla Uşakları “adlı program bu hafta mavi ve yeşilin buluştuğu ilçemizde, belediyemiz düğün salonunda yapıldı.

Belediyemiz tarafından düzenlenen programa  Başkanımız Osman Topaloğlu, İlçe jandarma bölük komutanı Abdullah Tekelier, İlçe emniyet müdürü Hacı Osman Dağıstan, ilçe belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe daire amirleri, muhtarlar, işadamlarından Nedim Demir ve İbrahim Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşkunun eksik olmadığı gecede yediden yetmişe herkes horon çekti ve doyasıya eğlendi.

Gecede konuşma yapan Başkanımız Osman Topaloğlu” Bu ve bunun gibi organizasyonlar toplumda dayanışmayı ve sosyalleşmeyi artırıyor, ayrıca birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti.