Samkon'dan Başkanımıza Ziyaret .

Samkon Kültür Komisyon Başkan Yardımcısı Osman Öğütçü başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, 2-5 Nisan’da İstanbul’da yapılacak olan 8.Samsun tanıtım günlerine davet etti.

Ziyarete Bafra Dernekler Federasyon Başkanı Mustafa Hacıoğlu ,ASTAJANS sahibi Fatih AŞÇI'da eşlik etti.

Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 -5 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 8. Samsun Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren SAMKON Kültür Komisyon Başkan Yardımcısı Osman Öğütçü  ,Başkanımız Osman Topaloğlu’na davetiye verdi.

Başkanımız Osman Topaloğlu "Bu tür organizasyonları kentimizin değerlerinin tanıtımı açısından çok önemli görüyorum.19 Mayıs ilçesinindi bu etkinlik kapsamında İstanbul’da tanıtılmasından gurur duyarım.19 Mayıs belediyesi olarak ilçemizin adını daha geniş kitlelere duyurmaktan gurur duyarız ”dedi.