19 Mayıs Kent Konseyi Logosunu Buldu

nk19 Mayıs Kent Konseyinin ilçemiz de ikamet eden herkese ve lise son sınıf öğrencilerine düzenlediği “Kent Konseyi Logosunu Arıyor” yarışması sonuçlandı.

Yarışma sonunda İlçemizi temsil eden duygu ve düşüncelerin yansıtılması veya grafiksel çalışmaları yansıtan logolar içerisinden Değerlendirme Jürisi tarafından dereceye giren logo sahibi yarışmayı kazandı.

19 Mayıs Kent Konseyinin İlçemizi temsil eden duygu ve düşüncelerin yansıtılması veya grafiksel çalışmaları yansıtan bir logo bulmak amacıyla düzenledigi yarışma sonuçlandı. Jüri üyelerinin yaptıgı değerlendirme sonun da 19 Mayıs Kent Konseyinin logosu belirlendi.

İlçe de katılım sağlanan "Logo Tasarım Yarışması" sonunda eserleri jüri üyeleri tarafından tek tek incelendi. Alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyeleri 15 eser arasından yaptıgı degerlendirmede ilk etapta eser sayısını 4'e indirildi. Daha sonra 2'ye düşürülen eserler arasından 19 Mayıs Toplum Sağlığı Merkezi Personeli Şaban EROĞLU’nun tasarımı 19 Mayıs Kent Konseyi Logosu olarak belirlenerek ödül almaya hak kazanmıştır.Katılım şartlarında belirtildiği gibi Jürinin önerisiyle logo üzerinde bazı değişiklikler yaptırılacaktır.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

19 Mayıs Kent Konseyi Başkanı Mustafa Serkan EROĞLU "Kent Konseyi Belediye Kanununa göre kurulan yeni bir oluşumdur. Kent Konseyi olarak logomuzu halkımızın belirlemesini istedik. Düzenlediğimiz yarışmaya yoğun talep oldu. Bu da bizi memnun etti. Jüri üyelerimizin degerlendirmesi sonucunda Kent Konseyi Logosu belirlendi.Yarışmaya katılan herkese teşekkür ederim" dedi.