Küçük Öğrencilerden Başkanımza Ziyaret.

İlçemiz, Esentepe ilköğretim okulu 3 ve 4.  sınıf öğrencileri başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete Esentepe ilköğretim okul müdür yardımcı Çetin Coşkun, sınıf öğretmeni Abdullah Çilesiz de katıldı.

Esentepe ilköğretim okul müdür yardımcı Çetin Coşkun “ Sosyal bilgiler dersimizde yerel yönetimler konumuz vardı. Bizde öğrencilerimizle hem başkanımızı ziyaret edelim hem de öğrencelerimiz konuya daha iyi hakim olsun istedik, başkanımızı ve belediyemizi ziyaret ettik. Başkanımıza yoğun programına rağmen bizleri güzel bir şekilde ağırladığı için teşekkür ederim” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu “Öğrencilere belediyenin görev ve yetkileri, belediye başkanının görev ve yetkileri, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkanımız Osman Topaloğlu “ Bugünün küçükleri yarının büyükleri sizlersiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İnşallah hepiniz eğitim hayatını başarı ile tamamlayıp, memleketimize yararlı birer vatandaş olacaksınız buna canı gönülden inanıyorum ”dedi.

Küçük öğrenciler başkanımıza ilçeye yapılan hizmetler için teşekkür etti ve başkana çiçek verdi.

Keyifli geçen sohbetten sonra öğrenciler belediyedeki servisleri gezdiler.