ŞAMPİYONDAN BAŞKANIMIZ OSMAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET .

İlçemizde güreşte Şampiyon olan Gökhan Günaydın başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Tokat ilinde gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler arası serbest güreş şampiyonasında 32 kg da Türkiye şampiyonu olan Gökhan Günaydın başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başarılı güreşçi Gökhan Günaydın’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu, 19 Mayıs Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlfet Gören eşlik etti.

Başkanımız Osman Topaloğlu “ Sporcumuz Gökhan Günaydın’ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İlçemizin adının böyle güzel başarılar ile duyulması ve çocuklarımızın zamanını sporla değerlendirmesi bizleri çok mutlu etmektedir. Spora olan desteğimiz devem edecektir “dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu “ Desteğini bizden esirgemeyen başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na çok teşekkür ederim ”dedi.