HER SAĞLIKLI İNSAN BİR ENGELLİ ADAYIDIR.

Başkanımız Osman Topaloğlu Engelliler Haftası nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabitililasyon merkezini ziyaret etti.

Merkez hakkında kurum müdürü Nevin Yalçın’dan bilgi alan başkanımız Osman Topaloğlu, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Başkanımız Osman Topaloğlu eğitim gören engelli öğrencilerle de yakından ilgilendi. Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu dile getiren başkanımız ” Engelli vatandaşlarımızın en çok ta sevgiye ihtiyaçları var “ dedi.

Bu tür merkezlerin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getiren başkanımız Osman Topaloğlu“ Belediye olarak bizler de engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmakla yükümlüyüz. Engelli vatandaşlarımızın sorunları bizim için çok önemli. Yapacağımız çalışmalarda engelli vatandaşlarımızı unutmamız mümkün değil, onlara her zaman imkânlarımız ölçüsünde destek veriyoruz, destek vermeye de devam edeceğiz ” dedi.