Başkanımız Dereköy Mahalle Esnafını Ziyaret Etti.

Başkanımız Osman Topaloğlu Dereköy Mahallesindeki esnafı ziyaret etti. Başkanımız Osman Topaloğlu “Göreve geldiğim günden beri esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye gayret ediyorum” dedi.

Esnafımız ilçemizin can simididir diyerek sözlerine devam eden başkanımız Osman Topaloğlu” Esnafın büyüyüp, gelişmesi, ekonomik sıkıntılarını çözmesi ilçemizin de büyüyüp gelişmesi anlamına gelir. Küçük ya da orta ölçekli esnafımız ciddi bir istihdam alanı oluşturarak ilçemize büyük katkılar sağlamaktadır. Bizlerde esnafımızın sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Hem esnafımız hem de vatandaşımız istediği zaman bizlere ulaşıp sıkıntılarını ve taleplerini aktarabilir”dedi.