19 Mayıs Kent Konseyinin düzenlediği “Kent Konseyi Logosunu Arıyor” yarışmasında birinci olan Şaban Eroğlu ödülünü aldı.

Yarışma sonunda ilçeyi temsil eden duygu ve düşüncelerin yansıtılması veya grafiksel çalışmaları yansıtan logolar içerisinden değerlendirme yapılmıştı.

İlçede katılım sağlanan "Logo Tasarım Yarışması" sonunda eserler jüri üyeleri tarafından tek tek incelendi. Eserler arasından 19 Mayıs Toplum Sağlığı Merkezi Personeli Şaban Eroğlu’nun tasarımı, 19 Mayıs Kent Konseyi Logosu olarak belirlenerek, ödül almaya hak kazanmıştı.

19 Mayıs Toplum Sağlığı Merkezi Personeli Şaban Eroğlu’ ödülünü Başkanımız Osman Topaloğlu ve 19 Mayıs Kent Konseyi Başkanı Mustafa Serkan Eroğlu’nun elinden aldı.

Başkanımız Osman Topaloğlu “ Kent konseyi logomuzu belirledik ve birinci olan arkadaşımıza ödülünü verdik. Hayırlı olsun “ dedi.