19 Mayıs Kent Konseyi 2015 Yılı Olağan 1. Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirdi.

19 Mayıs Kent Konseyi 2015 yılı Olağan 1. Genel Kurul toplantısı Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Cuma günü saat 14.00 de, İlçe Kaymakamı Abdullah ŞEN, Onursal Başkan ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve üyelerin katılımı ile gerçekleşti.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Serkan Eroğlu “ 25.11.2014 tarihinde oluşturulan Kent Konseyimiz kurulduğu bugüne kadar üye sayısında artış göstermiştir. Çalışmaların devamlılığının sağlanması noktasında ilgi ve alakanız, İlçe adına alınan tavsiye niteliğindeki kararlarınız verilen önemi yansıtmaktadır. Birlik içerinde atılan her bir adımın İlçemiz adına faydalı olması temenni ediyorum ”dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu “Kent Konseyi 2008 yılında yasalaştı ve oluşturuldu. Kent Konseyi tavsiye niteliğinde kararları ile yeni yapılacak olan projelerde fikir sunma ya da bizim göremediklerimizi görme de her zaman yardımcı olacaktır. Bizler vakıf olduğumuz konuları biliriz, sizler bize bilmediklerimizi ve ihtiyaç olanları göstereceksiniz ki biz de daha fazla bilgiye sahip olalım. Birlik beraberlik içerisinde elimizden geldiği kadarıyla en güzelini yapmaya çalışacağız. Kent Konseyine verdiğiniz önem için hepinize teşekkür ederim “dedi.