19 Mayıslı’lar Nostaljik Bir Kültürel Etkinlik Yaşadı.

13-17 Haziran tarihleri arasında Belediyemiz bahçesinde gerçekleşen açık hava sinema günleri dün akşam son buldu.

Halka açık ve tamamen ücretsiz olarak yapılan sinema günleri her akşam saat 21.00 de başladı. Son dönemde gişede başarı yakalayan, ağırlıklı olarak komedi tarzı filmler sinema günlerinde 19 Mayıs Halkıyla buluştu.

Başkanımız Osman Topaloğlu; "19 Mayıs açık hava sinema günlerimizi "13-17 Haziran arasında 19 Mayıs Belediyemiz bahçesinde kurulan açık hava sinema sistemi ile gerçekleştirdik. Halkımız, birbirinden güzel filmleri ailece izlemenin keyfini yaşadı. Bundan sonra her yıl açık hava sinema günlerimiz olacak. Halkımızı her yıl bu güzel etkinlikle buluşturacağız” dedi.

19 Mayıslı’lar nostaljik kültürel bir etkinlik yaşadıklarını dile getirirken, başkanımız Osman Topaloğlu’na da bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.