İLÇEMİZDE MESİRE ALANLARI İLAÇLANIYOR.

Belediyemiz tatilcilerin zararlı haşerelere ve özellikle kene ısırmasına maruz kalmaması için mesire alanlarında, park bahçelerde, okul bahçelerinde, durgun sularda, ahır ve gübreliklerde ilaçlama çalışması başlattı.

Belediyemiz, yaz ayı ile birlikte artış gösterebilecek özellikle kene ısırmalarına ilçe halkının maruz kalmaması amacıyla ilaçlama çalışmalarına hızla devam ediyor. Kenelerin bulaştırabilecekleri hastalıkları engellemek amacıyla özellikle mesire alanları ve parklar tek tek ilaçlanıyor.

Ayrıca her akşam 19 Mayıs ilçe merkezimizde, Dereköy ve Yörükler mahallelerimizde sivrisinek ve uçkun mücadeleri için ilaçlama yapılıyor.

Başkanımız Osman Topaloğlu, “Bu çalışmalarımızı 15 günde bir periyodik olarak yapacağız. Bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadık, temennimiz bundan sonra da yaşamamaktır” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu Karadeniz’in en güzel kumsal ve sahiline sahip olan ilçemizde vatandaşlarımızın mesire alanlarında hafta sonları pikniklerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için oluşturdukları ilaçlama ekibiyle kene ve diğer haşerelere karşı mücadele ettiklerini ifade etti.