Ziraat Bankası Şube Müdüründen Başkanımıza Ziyaret.

İlçemiz Ballıca Ziraat Bankası Şube Müdürü Emine Aydın Paşaoğlu Başkanımız Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren başkanımız Osman Topaloğlu “ Hep birlikte halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en güzelini yapacağız.19 Mayıs Belediyesi olarak tüm kurumlarımızla zaman zaman karşılıklı olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle görüş alışverişinde bulunarak koordineli olarak çalışıyoruz “dedi.

19 Mayıs Ballıca Ziraat Bankası Şube Müdürü Emine Aydın Paşaoğlu ; Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’nun bankamıza nazik ziyaretine iadei ziyaret amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü kendilerine teşekkür ederim.19 Mayıs’lılara en iyi hizmeti vermek için hep beraber elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.