19 Mayıs’ın Her Metre Karesinde Sizlerin Alın Teri Var.

Belediye personelimiz başkanımız Osman Topaloğlu’nun düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde buluştu.

Başkanımız Osman Topaloğlu, bu zamana kadar belediyede hizmet vermiş olan ve hizmet vermekte olan personele ve ailelerine iftar yemeği vererek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yemeğe 19 Mayıs Belediyesi eski belediye başkanlarından Murat Yıldırım, başkan yardımcımız Süleyman Eroğlu ve emekli belediye personeli ile aileleri de katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkanımız Osman Topaloğlu “19 Mayıs Belediyesine,19 Mayıs Halkına verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 19 Mayıs’ın her metre karesinde sizlerin alın teri var. Ailelerinizle birlikte hayırlı ramazanlar diliyorum “dedi.