SPORCULARDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Başkanımız Osman Topaloğlu’nu 19 Mayıs Gençlik Merkezi sporcuları ziyaret etti. Başkanımız Osman Topaloğlu’na spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı plaket takdim ettiler. Ziyarette 19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Serkan Eroğlu ve antrenörler de katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Serkan Eroğlu “ Başkanımız Osman Topaloğlu’na spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim. Başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Gerek maddi, gerekse manevi desteği ile hep yanımızda oldu” dedi. Başkanımız Osman Topaloğlu “ Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim.19 Mayıs ilçesinin sadece takım halinde olan sporlarla değil bireysel sporlarla da adını Türkiye’ye duyurmasını istiyoruz” dedi. Başkanımız Osman Topaloğlu sözlerine şöyle devam etti “ İlçemizde okçuluk, kampçılık, yamaç paraşütü, model uçak, cirit atma, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, uzak doğu sporları gibi sporun her branşında sporcuların yetişmesini istiyoruz. Bunun için gerekli bütün desteği verdiklerini ve vereceklerini söyledi.