Başkanımız Osman Topaloğlu, İlçemiz Esnaflarına Ziyarette Bulundu.

Hafta içi hergün 08.00-12.00 arasında başkanlık makamında vatandaşları ağırlayan ve sıkıntılarını birebir çözüm arayan başkanımız, öğleden sonra ve hafta sonları da esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.

İlçede bulunan esnafları ziyaret eden Başkanımız Osman Topaloğlu, belediyenin yaptığı son çalışmaları anlatarak vatandaşların isteklerini dinledi ve notlar aldı. Esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Başkanımız Osman Topaloğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, 19 Mayıs’lı vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek " yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yapılan belediye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti birebir duymak güzel bir duygu. Günlük hayatı kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek için var gücümüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu, asfalt ve kilit parke çalışmalarının çeşitli mahallelerde hızlı bir şekilde devam ettiğini, önümüzdeki günlerde Doğalgaz çalışmalarının da başlayacağını sözlerine ekledi.