Yetişmiş İnsan Gücü Bir Milletin En kıymetli Hazinesidir.

İlçemizde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Tekel İsmail Çolak İlkokulu’nda düzenlenen törenle açıldı.

Törene 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, Başkanımız Osman Topaloğlu, 19 Mayıs ilçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Tekel İsmail Çolak İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Kamil Satıcı eğitim ve öğretim önemine değindiği konuşmasında, Yeni eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dilerim. İnşallah burada yetişen çocuklar ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar çok çeşitli alanlarda büyük başarılara imza atacaklar” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu yaptığı konuşmada; Yetişmiş insan gücünün bir milletin en kıymetli hazinesi olduğunu söyledi. Başkanımız Osman Topaloğlu, “ Ülke olarak zengin bir genç nüfusa sahibiz. Bu nüfusu en güzel imkânlarla geleceğe hazırlamak bizim başta gelen vazifemiz. Umarım yeni eğitim ve öğretim yılı hepimiz için güzel ve verimli geçer “dedi.