19 Mayıs İlçesi Ziraat Bankası Ballıca Şubesi, Gerçekleştirilen Tadilat İşlemlerinin Ardından Baştan Dizayn Edilerek Yeni Görünümüne Kavuştu.

Ziraat Bankası Ballıca Şubesinin Yenilenen Hizmet binasına taşınması nedeniyle, Başkanımız Osman Topaloğlu, Ziraat Bankası Ballıca Şubesi Müdürü Emine Aydın Paşaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Köklü bir bakım ve onarım geçiren Ziraat Bankası Ballıca Şubesinin, tadilatın ardından yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirten Başkanımız Osman Topaloğlu; ”Hayırlı hizmetler temennisinde bulundu.Çok daha Modern ve daha rahat bir ortamda19 Mayıs Halkına daha iyi hizmetler yapacağınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.” dedi

Tadilat çalışmaları hakkında bilgi veren Ziraat Bankası Şubesi Müdürü Emine Aydın Paşaoğlu, "Mevcut hizmet binamız bakıma muhtaç bir haldeydi. Bankamızı yeni konsepti ile modern hale getirmek ve hizmet kalitemizi artırmak amacıyla 2 ay önce tadilat çalışması başlattık. Tadilat süresince ise Mimar Sinan Mahallesindeki binaya taşınarak hizmetlerimizi müşteri memnuniyetsizliğine sebebiyet vermeden aralıksız sürdürdük. Tadilat kapsamında binanın altyapı, elektrik, sıhhi tesisat, zemin ve arşivi yeni baştan yapıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bankamızı hafta sonunda taşıyarak hizmeti hiç aksatmadık. İlçe halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.