Önemli Olan İnsanlar İçin Bir Şeyler Yapmaktır.

Doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkanımız Osman Topaloğlu;" Yörükler Mahallemizden başlayacak olan doğalgaz hattı, İnönü Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Mahallesine gelecek.

Önümüzdeki kış aylarında isteyenler talepte bulunanlar ana boru hattı döşendikten sonra doğalgaz alabilecekler. Pazar Mahallesine de 2017 yılında geçecek olan doğalgaz 2020 yılında Dereköy Mahallemizde dahil olmak üzere ilçemizin her noktasına ulaşmış olacak. Biz yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonrası sizlerin talepleri üzerine şekillenecek"dedi.

19 Mayıs Barajı’nda çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkanımız Osman Topaloğlu; 2017 yılında İlçemiz kendi dağlarından gelen suyu içmeye başlayacak, birçok mahallemizde sulama kanallarının bitmesiyle tarım yapanlar bu suları kullanmaya başlayacak" dedi.

Birlik ve Beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğini belirten Başkanımız Osman Topaloğlu buluşmaların tekrarlanacağının ve geleneksel hale geleceğinin altını çizerek programa katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Dernek Başkan Vekili Mehmet Demir ise yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, keyifli sabah kahvaltısı için Başkanımız Osman Topaloğlu’na teşekkür etti.