Adalet ve Kalkınma Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanlığınca AK Parti İlçe Binası Salonunda İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi 19 Mayıs İlçe Başkanlığınca AK Parti İlçe Binası Salonunda Ocak Ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Başkanımız Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı ve yönetim kurulunun yanı sıra Mahalle başkanları da katıldı.

Başkanımız Osman Topaloğlu danışma kurulu toplantısında ilçede gerçekleştirilen projeler hakkında açıklama yaptı.

Başkanımız Osman Topaloğlu; İmam Hatip lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak bizlerde 2 ay içinde etrafındaki yolların parke çalışmasını tamamlayarak açılışa hazırlayacağız. Yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı devam ediyor. Müteahhit firma Aralık ayında tamamlamayı planlıyor. Cumhuriyet mahallesinde ciddi anlamda parke yol çalışması gerçekleştirdik.15 gün sonra Pazar mahallesine geçiyoruz. Pazar mahallesinde sanayinin altında kalan, belediyenin arkasında kalan ve hastane etrafındaki tüm yollar parke yapılacak “dedi.