Başkanımız Osman Topaloğlu İlçemiz Esnafı İle Buluşmaya Devam Ediyor.

Başkanımız Osman Topaloğlu Cuma sabahları esnaf ile kahvaltıda bir araya gelerek esnafın sorunları dinliyor.

Bu Cuma sabahı ise Cumhuriyet Mahallesi esnafı ile bir araya gelen başkanımız Osman Topaloğlu “2016 yılı bizim için yatırım yılı olmuştur” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu” 2016 yılında ilçemizde gerçekleşecek olan birçok projemiz var. Doğal gaz konusunda bir sıkıntımız kalmadı. Cumhuriyet mahallemiz bu yılın sonunda doğal gaz kullanmaya başlayacak. Toki için ise görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa bir zaman içerisinde yer konusundaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Cumhuriyet mahallemizde kaldırım, parke yol çalışmalarımız ise tamamlanmak üzere” dedi.

Cumhuriyet Mahalle esnafı ise başkan Topaloğlu’na hem kahvaltı programı hem de mahallelerinde gerçekleşen Kaldırım , parke ve yol çalışmalarında dolayı teşekkür ederek,” ilçemiz gerçekten çok güzel bir gelişim ve değişim içerisinde. İlçemiz hak ettiği hizmeti başkanımız ile almaktadır. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.