SPORUN BAŞKENTİ 19 MAYIS OLACAK.

spor3322Samsun Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Şampiyonası 34 Kg’da 19 Mayıs Belediye Spor Kulübü adına yarışan Reşithan Yiğit Judo da Türkiye ikincisi, Amasya’da yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında 19 Mayıs Belediye Spor Kulübü adına 45 Kg’da güreşen Fatih Sak ise Türkiye ikincisi oldu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Türkiye ikinciliği elde eden genç sporcuları kutlayarak, “ 19 Mayıs Belediyesi olarak her zaman spora verdiğimiz destek ortada. Bizi mutlu eden sporcularımızın üstün azim ve gayretleri başarılı olmalarıdır. Hedefimiz güzel 19 Mayıs’ımızı sporun başkenti olarak görmemiz. İlçemizden üst düzeyde başarılı sporcularımız yetişiyor. Emeği geçen bütün antrenörleri kutluyorum, belediye olarak her zaman onların yanındayız ”dedi.

19 Mayıs İlçe Gençlik Merkezi Müdürü M. Serkan Eroğlu, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.