Belediyemizde Sosyal Denge Sözleşmesi Yenilendi.

bembirsenbbBEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve sendikanın İşyeri Temsilcimiz Hidayet Demir, Başkanımız Osman Topaloğlu ile görüşüp, Sosyal Denge Sözleşmesi sona eren Belediyemiz çalışanlarının sözleşmesini yeniledi.

Başkanımız Osman Topaloğlu, "Kısıtlı olan imkânlarımıza rağmen memurlarımızla Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladık. Memurlarımızdan özveriyle çalışmalarını bekliyoruz. Ben de Belediye Başkanı olarak memurlarımızın haklarını günü gününe almaları için elimden geleni yapacağım. 19 Mayıs’ı ve ülkemizi çok çalışarak birlik ve beraberlik içinde kalkındıracağız" dedi.

BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Nurettin Sever ise, "Sözleşmeyi imzaladığı için Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çalışan memur arkadaşlarımızın Başkanımızın göstermiş olduğu özveriye karşılık olarak daha fazla çalışacağına inanıyorum. Maddi sıkıntısı olmayan, kafası rahat memurlarımızdan daha fazla verim alınacağı muhakkaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde, çalışan ve işveren olarak ülkemize ve 19 Mayıs’a daha iyi hizmet vereceğimize inancım tamdır" şeklinde konuştu.