Başkanımız Osman Topaloğlu, İlçemizdeki Muhtarlarla Bir Araya Gelerek İstişarelerde Bulundu.

Başkanımız Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesinde bir lokantanın açılış yıl dönümünde işyeri sahipleri Necla & Süleyman Baltacı'nın ev sahipliğinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Türkiye Kur'an-ı Kerimi Güzel Okumada 4. olan Karadeniz bölge birincisi Merkez Kur’an Kursu Öğrencisi İlkay Birgül tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda, işyeri için dua yapıldı.

Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla olan diyaloğu bizlere yansıtan en önemli unsurdur diyen Başkanımız Osman Topaloğlu;” Kalp kolda değildir ama nabız koldan alınır, Muhtarlar da öyle, toplumu yansıtırlar. 38 Mahallemizi ve Muhtar arkadaşlarımızı eşit olarak görüyor ve programlı şekilde eşit olarak hizmet aktarımı sağlıyoruz.  Vatandaşımızın memnuniyeti her şeyden önce gelir” dedi.

19 Mayıs İlçesinin birinci sınıf ilçeler arasında bulunduğunu belirten, Başkanımız Osman Topaloğlu programda yaptığı konuşmada; “ İlçemiz gelişmişlik bakımından Türkiye’deki 957 ilçe arasında 92. Sırada ve birinci sınıf ilçeler arasında yerini alıyor. 7 yıldır yaptığımız çalışmalar ve projeler ortada, biz halkımıza yapamayacağımız, hiçbir sözü vermedik. Bu zamana kadar ne söz verdiysek yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 2019 yılında verdiğimiz sözlerin fazlasını hayata geçirmiş olacağız “ dedi.

Programa Başkanımız Osman Topaloğlu, Muhtarlar ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.