19 Mayıs İlçesinde Genç Yetenekler Sanat Sergisi Açıldı

19 Mayıs İlçesi Gençlik Merkezi tarafından Genç Yetenekler Sanat Sergisi açıldı

19 Mayıs ilçesi Gençlik Merkezi bahçesinde, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından açılan sergide, Hüsn-ü Hat, Ebru, Sanatsal Mozaik, Heykel ve Çocuk oyuncak atölyesinde hazırlanan yüzlerce eser sergileniyor.

Sergi açılışında konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu; Gençlik Merkezi öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu; Gençlik Merkezimizde her geçen gün kursiyerlerimizin sayısı artıyor. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz burada hem boş vakitlerini değerlendirmiş oluyor, hem de yeni yeni branşlarda kendilerini eğitiyor. Bu anlamda ilçemizde kültür, el sanatları eğitimi alanındaki önemli bir eksiği de tamamlamış olduk. Gençlik Merkezi’mizdeki kursiyerlerin gelişimini izlemek, onların çalışmalarını takip etmek bizim için büyük mutluluk. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

'Genç Yetenekler'den sergi