19 Mayıs Kan Bağışlıyor

19 Mayıs İlçesi 19-20 Mayıs tarihleri arasında kan bağışında bulundu.

19 Mayıs Kaymakamlığı, 19 Mayıs Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılayı işbirliği ile başlatılan 19 Mayıs Kan veriyor projesine 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah ve 19 Mayıs Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu da destek verdi.

19 Mayıs İlçesi Hükümet konağı önünde kurulan Türk Kızılay’ı çadırı ve otobüsünde 19 Mayıslı vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kan bağışının hem kişisel hem de toplumsal bakımdan çok önemli olduğunu belirten Türk Kızılay’ı Orta Karedeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Kan bağışında bulunmanın sosyal bir sorumluluktur. Birçok vatandaşımız trafik kazası veya bir hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor.19 Mayıslılara kan bağışına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kan bağışında destekte bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu ise konuşmasında; Kan devamlı olan bir ihtiyaçtır, kan vermek çok kısa bir zamanda gerçekleşir ve bunun karşılığında üç insanın hayatını kurtarabilirsiniz. Bu bağışa destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.dedi