BAŞKANIMIZ OSMAN TOPALOĞLU’NDAN 19 MAYIS ESNAF ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

sanatbBaşkanımız Osman Topaloğlu 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Şimşek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanımız Osman Topaloğlu " Öncelikle görevinizde başarılar dilerim.Hayırlı olsun "dedi ve sözlerine şöyle devam etti. "İlçemizin gelişmesi ve değişmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız.Biz ilçemiz için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz.19 Mayıs'lı hemşehrilerimiz herşeyin en güzelini hak ediyor.Hep birlikte 19 Mayıs'ı daha güzel yarınlara taşıyacağız"dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Harun Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” 19 Mayıs her yönüyle gelişmeye müsait bir ilçe. Esnaf ve Sanatkârlar  odası  olarak her zaman gelişime destek vermeye hazırız. Ziyaretlerinden dolayı 19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür ederim” dedi.