19 Mayıs’ta Halk Günü Güvenlik ve Planlama Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

19 Mayıs İlçesi, 19 Mayıs Belediye toplantı salonunda Halk Günü Güvenlik ve Planlama bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, Başkanımız  Osman Topaloğlu, Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı hakkında bilgilendirme yapan  Başkanımız Osman Topaloğlu “Halk günü güvenlik ve planlama bilgilendirme toplantımızı bu gün gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ve ilçemizin sorunlarının masaya yatırıldığı bu toplantılar her ay vatandaşlarımızın katılımıyla devam edecek. Bu toplantılar sayesinde fikir alış verişi yapabilecek ve beraberce çözüm arayarak, ilçemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Bu toplantıların çok faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

Halk Günü Güvenlik ve Planlama Toplantısının ilki ise haftaya salı günü saat 10.30 da, 19 Mayıs belediyesi toplantı ve düğün salonunda yapılacak.