Başkanımız Osman Topaloğlu’ndan Rektör Bilgiç’e Ziyaret.

Başkanımız Osman Topaloğlu, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkanımız Osman Topaloğlu, Üniversitelerin bilim yuvarı olduğunu belirterek, "Kültürel ve ekonomik kalkınma ortak projeleri hayata geçirmekle mümkün olabilir. Yükseköğretim alanındaki faaliyetlere yerel yönetim olarak her zaman destek olmaya çalışıyoruz.Rektörlük ve ilçedeki fakülte ve yüksekokul ile diyalog içerisinde olduklarını da vurgulayan Başkanımız Osman Topaloğlu, ‘’19 Mayıs İlçemize yeni fakültelerin kazandırılması için 19 Mayıs Belediyesi olarak eğitim kalitesinin arttırılması, gençlerin bilimin ışığında geleceğe hazırlanması noktasında her türlü desteğe ve işbirliğine açığız. ’dedi.

Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Başkanımız Osman Topaloğlu, Rektör Bilgiç’e 19 Mayıs İlçesinin simgesi Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti temalı 3 boyutlu tablo hediye etti.

Başkanımız Osman Topaloğlu’na gösterdiği incelikten dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Bilgiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.