Başkanımız Osman Topaloğlu’nun Eşi Banu Topaloğlu Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Ediyor.

Başkanımız Osman Topaloğlu’nun eşi Banu Topaloğlu,Belediye Meclis üyesimiz Ayten Aksan ile beraber, Yaşlılar Haftası sebebiyle 19 Mayıs ilçesindeki yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor.

Yaşlılar ile uzun süre sohbet eden dertlerini dinleyen ve Başkanımız Osman Topaloğlu’nun selamlarını ileten Banu Topaloğlu “ Her zaman yanımızda olan, yaşları ilerlese dahi her konuda yaslanacağımız bir dağ gibi duran yaşlılarımızı her daim hatırlıyoruz. İlçemizde yaşayan yaşlılarımızı sadece Yaşlılar haftasında değil, her zaman ziyaret etmeye çalışıyor, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Onların hayat tecrübeleri bizler için çok önemli. Onlara gereken değeri vermek ihtiyaçlarını karşılamak en önemli görevlerimiz arasındadır"dedi.