Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç İlçemizi Ziyaret Etti.

61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği halkoylaması çalışmaları kapsamında Samsun’un 19 Mayıs İlçesini ziyaret etti.

Seçim koordinasyon merkezinde halk toplantısına katılan Suat Kılıç burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hukuk ve Özgürlük Suçlaması

‘’Son haftalarda Türkiye’ye yönelik hukuk ve özgürlük suçlaması yapanlar var.’’ diyen Suat Kılıç; ‘’ Almanya’da Hollanda da İsviçre’de diktatör Erdoğan manşeti ile çıkan gazeteler var. Bu hainlik bu çirkinlik bu iğrençlik maalesef dost sandığımız Avrupa tarafından Türkiye’ye reva görüldü. Bakanlarımızın konuşmasına izin vermediler, Cumhurbaşkanımızın salon konferansına uydu bağlantısıyla bağlanmasına izin vermediler ama aynı salona bir hafta sonra bölücü terör örgütlerinin her türlü faaliyetlerini serbest hale getirdiler. Türkiye’nin Cumhurbaşkanından, Başbakanından, Bakanlarından yana değil, Türkiye Cumhuriyeti Devletine kast eden terör örgütlerinden yana tavır takındılar.’’dedi.

İsviçre Terör Örgütleri’nin Dostu Oldu.

En son İsviçre de bir kamu binasında bölücü terör örgütleri tarafından asılan pankart bardağı taşıran son damla olmuştur.’’ diyen KILIÇ; ‘’ Özgürlüklerin merkezi ve kaynağı sanılan İsviçre terör örgütlerinin dostu olduğunu göstermiştir. Bu kafa bu yapı bu anlayış Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin hukuk sistemini değil terör örgütlerinin maalesef destekçisi ve alkışçısı olarak kendisini konumlandırmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi bir kenarda Erdoğan’ın kafasını hedef alan tabanca resmi hemen yanı başında bu pankartın asıldığı yer İsviçre’de bölücü terör örgütü mensuplarına tahsis edilen İsviçre devletine ait bir salon. Bu tavrı bu duruşu, bu yaklaşımı kınıyoruz. Bizim Avrupa diye bildiğimiz yer terör örgütlerinin beşiği ve dostu değildir.

Gazeteleri Türkçe manşet atıyor, Erdoğan Anayasasına hayır, Erdoğan diktatörlüğüne hayır, İsviçre Almanya Hollanda gazeteleri, aynı Almanya’nın, İsviçre’nin, Hollanda’nın verdiği gösterilerde bizim Cumhurbaşkanımız silahların ölümün hedefi olarak gösteriliyor.’’dedi.