ŞEHİT AİLELERİNDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ŞİLTİ.

b11Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi yönetim kurulu başkanı Saadet Var dernek üyeleri ile birlikte Başkanımız Osman Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkanımız Osman Topaloğlu," Sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim, Şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ölürler. Şehitlerimizi vede  ailelerini unutmadık ve unutmayacağız" dedi.

Şiltini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi yönetim kurulu başkanı Saadet  Var'ın elinden alan Başkanımız Osman Topaloğlu," Bu güzel anlamlı şilti bana veren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi yönetim kurulu başkanı Sayın Var hanımefendiye ve dernek üyelerine öncelikle teşekkür ediyorum . Belediye  Başkanı olarak daima yanlarında olacağım bunu hiç bir zaman unutmayın sizlere kapımız 24 saat açıktır" dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu'nu makamında ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi yönetim kurulu başkanı Saadet Var," Her zaman yanımızda olan ve 2'nci kez yeniden belediye başkanı olarak seçilen Sayın Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'na hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunduk ve ayrıca derneğimize yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk "diye konuştu.