Başkanımızdan Personeline İftar Yemeği.

Başkanımız Osman Topaloğlu belediye personeli ile bir araya geldi. Belediye düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Yapılan iftar duasının ardından mübarek ramazan ayında paylaşmanın daha bir önem kazandığı gecelerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkanımız Osman Topaloğlu” Sizlerle bu geceyi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı toplumsal dayanışmanın artığı, kavgaların ve kırgınlıkların bittiği aydır. Bu ayı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Biz bir ekibiz diyen başkanımız Osman Topaloğlu” Yapılan çalışmalar ve projelerde hepinizin emeği var. Eğer 19 Mayıs gelişip, değişiyorsa bunda en çok çalışma arkadaşlarımın emeği var. Hepinize çok teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik için de çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu yapılan çalışmalar ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgiler verdi.