İLÇEMİZDE BAYRAMLAŞMA

İlçemizde Ramazan bayramının birinci günü belediyemiz ve Kaymakamlık Makamının ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı belediye düğün salonunda halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma töreni öncesinde, duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkanımız Osman Topaloğlu, 'Bayramlar, küskünlerin barıştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bu güzel günde ve bayram sonrasında da, her günümüzde, herkes birbirine karşı saygı ve sevgi dolu olması gerekir ”dedi.

Başkanımız Osman Topaloğlu Samsun Millet Vekili Suat Kılıç’a İlçemiz için yapmış olduğu tüm hizmetler adına plaket takdim etti.

Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Bayram vesilesiyle siz değerli hemşerilerimle buluşmaktan çok mutluyum. Ak Parti döneminde 19 Mayıs ilçesine önemli yatırımlar aldığına vurgu yapan, Kılıç, belediye başkanımız proje hazırlıyor, bizde Ankara’da takibine yapıyoruz.19 Mayıs İlçesinde Yeni projeler,32 Derslik, İmam hatip lisesi, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, spor kompleksi var. Bunların Ankara’da takipçisi olacağız ”dedi.

Konuşmaların ardından Samsun Milletvekili Suat Kılıç,19 Mayıs İlçesine verdikleri hizmet ve katkılarından dolayı 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, Başkanımız Osman Topaloğlu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycıya içerisinde İstiklal Marşı yazılı TBMM tabağını hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Bayramlaşma Törenine Samsun Milletvekili Suat Kılıç,19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, başkanımız Osman Topaloğlu, İlçe jandarma Komutan Vekili J.kd Bçvş İsmail Dilçioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstan, İlçe Müftüsü Hasan Görer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Eroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar çok sayıda vatandaş katıldı.