Engiz Avcılar ve Atıcılar Derneği 1.Trap Atışları Etkinliği Yapıldı.

İlçemiz Nafız Kurt Spor Tesislerinde yapılan, Engiz Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen 1. Trap yarışlarına ilgi yoğun oldu.

Engiz Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Mehmet Katı, “Bu yıl 1.sini düzenlemiş olduğumuz Trap Atışlarını her yıl geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Katı sözlerine şöyle devam etti. “Yapmış olduğumuz etkinliğimizde gençlerimize hoşça zaman geçirmeyi ve doğa sevgisi kazandırmayı amaçlıyoruz “dedi.

19 Mayıs İlçe Gençlik Müdürü M.Serkan Eroğlu “ İlçemizde ilk defa trap atışları yapılmakta, ilgiden memnunuz. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Milletvekili ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci ve  Başkanımız Osman Topaloğlu ile birlikte Trap atışlarına katıldı.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte dereceye girenlere günün anısına kupa verildi.