19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşku İle Kutlandı.

Posted in Haberler

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 96. yıl dönümü 19 Mayıs İlçesi Protokolü, öğrenciler ve velilerin katılımıyla kutlandı.

19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün organizasyonuile ilçemizde kutlamalar saat 09.00’da Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Çelenk sunma programının ardından kutlamalar Ballıca 60.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinin bahçesinde devam etti.

Kutlamalarda, gençlik merkezi öğrencilerinin güreş, halkoyunlar ve jimnastik gösterileri yer aldı.

Ayrıca, Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle gerçekleştirilen, Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Santranç ve Kros yarışmalarında 1. , 2. ve 3. olan takımlara kupa ve madalya taktim edildi.

Kutlamalara, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, Başkanımız Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yöntem, STK temsilcileri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

• balikgolu
    Balık Gölleri